Boer zoekt perspectief

Stoppers en potentiële opvolgers buiten de familiekring

Wil jij als ondernemer het door jou opgebouwde bedrijf een toekomst geven? Ben jij geïnteresseerd in een bedrijfsovername of -uitbreiding om je passie en ambities verder in te kunnen vullen? Kom dan matchen!

"In het bedrijfsleven worden de meeste beslissingen op ratio genomen. Echter zodra je met een overname te maken krijgt neemt het aandeel van de emotie met grote stappen toe. Het is de uitdaging om beide in goede banen te leiden."

Patrick Janssen - Accon AVM

“De wetenschap dat je een opvolger hebt, ook als het je eigen kinderen niet zijn, motiveert mij enorm.” 

Betrek voorzover mogelijk alle overige gezinsleden bij de bedrijfsoverdracht en vooral: begin op tijd met gesprekken met adviseurs en overige betrokkenen” 

Ties van Gulick - Gerrits & van Gulick Notarissen

De partners

Ties van Gulick

Notaris bij Gerrits & van Gulick Notarissen

Ties leidt Van Gerrits & van Gulick Notarissen en is daarnaast gespecialiseerd. Ook staat Ties diverse maatschappelijke organisaties met raad en advies bij en bekleedt hij vele bestuursfuncties in de regio.

Marcel de Rooij

Taxateur bij DLV Advies & Resultaat

Marcel is werkzaam als agrarisch makelaar – taxateur, volledig gecertificeerd bij Vastgoed-pro en als taxateur in de kamer van NRVT. Vanuit een agrarische onderneming terechtgekomen in de (agrarische) makelaardij. 

Joris van Gompel

Fiscalist bij Joris Fiscaal Juristen

Joris adviseert ondernemers en vermogende particulieren op fiscaal en juridisch gebied bij alle vraagstukken die je als ondernemer kunt hebben. Zoals de rechtsvorm van jouw bedrijf, maar ook bij fusies en overnames.

Patrick Janssen

Financieel adviseur bij Accon AVM adviseurs en accountants

Patrick heeft ruim 25 jaar ervaring in accountancy en kent daardoor de uitdagingen door en door. Daarnaast is Patrick nauw betrokken bij de Masterclass Agri-business die hij samen met Voergroep Zuid organiseert.

Word lid van Boeren met LEF!

* verplichte velden