Volg de masterclass agribusiness

Voor agrarische ondernemers
Met enige ervaring

Wil jij je ondernemerschap naar het volgende niveau tillen? Verdiep je kennis, verrijk je vaardigheden en ga vooruit als mens én als ondernemer. Kom inhoudelijk sparren en deel je ervaringen met collega’s in onze veel geprezen Masterclass Agribusiness.

“In de masterclass sta je zelf als ondernemer centraal, dat is soms confronterend en het dwingt je om je kwetsbaar op te stellen. Daar krijg je vervolgens heel veel voor terug. Wat mij opvalt is de enorme gedrevenheid die er is in deze groep jonge boeren.” 
Gijs van Rooij – Masterclass deelnemer 2019

Heb jij het LEF?

Jonge ondernemers bepalen de toekomst van het agrarische landschap. Jij bent daarin een belangrijke speler. Ondernemen zit in je DNA. Toekomstgericht ondernemen is topsport en komt LEF bij kijken. Laat je inspireren door de ervaringen van ondernemers en specialisten op het gebied van management, ondernemerschap en leiderschap. Zowel binnen als buiten de branche. Verbreed je netwerk en verdiep je in belangrijke bedrijfskundige onderwerpen die het verschil maken. Ondervind waar jij staat als ondernemer, toets je mentale fitheid en zet een stap uit je comfort zone. Durf jij het aan?

Wat kun je verwachten?

Tijdens de masterclass word jij als ambitieuze ondernemer door middel van acht seminars en een introductiereis geprikkeld en uitgedaagd. Je wordt geïnspireerd door ervaren en ondernemende professionals. Het is een allesomvattende ervaring die bijdraagt aan jouw succes! Je wordt onderdeel van een waardevol ondernemersnetwerk van gelijkgestemden: jonge agrarische ondernemers met een grote toekomst.

De masterclass Agribusiness is niet vrijblijvend. We hechten veel waarde aan aanwezigheid, betrokkenheid en de interactie tussen de deelnemers, waarin je met elkaar werkt, van elkaar leert en elkaar helpt om naar een hoger ondernemingsniveau te komen. Met als doel het individuele bedrijfsrendement te verhogen. Op een manier die passend is bij jou als mens én als ondernemer.

Groeien met elkaar!

Meld je aan voor de Masterclass!

* verplichte velden

Tweedaagse Introductiereis
Blikopener
Maak op een ongedwongen en interactieve manier kennis met elkaar. Luister, kijk en wees kritisch. Leer op een andere manier kijken.
Seminar 1
Mens & ondernemer
Breng je passie en talent op één lijn. Doe waar je goed in bent. Krijg inzicht in jezelf en jouw omgang met anderen.
Seminar 2
Operationeel Management
Grip krijgen op je bedrijfsvoering. Door ervaringen uit te wisselen word je op scherp gezet.
Seminar 3
Financieel management
Maak overwogen keuzes op basis van een heldere financiële situatie. Laat je inspireren en krijg uitleg over financieel management op het boerenbedrijf.
Seminar 4
Stakeholder management & imago
Verbeter het imago van je bedrijf. Krijg zicht op het stakeholders krachtenveld. Laat je eigen creativiteit aanwakkeren door andere ondernemers.
Seminar 5
Risicomanagement
Identificeer je bedrijfsrisico’s en krijg meer grip. Onder begeleiding van een specialist ga je het risicomanagement verkennen.
Seminar 6
Voerontwikkelingen
Speel in op prijsontwikkelingen en ontwikkeling in voersystemen. Laat je informeren door een deskundige op het gebied van inkoop, voersystemen en nutritie.
Seminar 7
Bedrijfsoverdracht
Krijg inzicht in economische, juridische en fiscale gevolgen. Een interactieve dag met oog voor zakelijke en persoonlijke aspecten onder begeleiding van een notaris en personal coach.
Seminar 8
Missie & Strategie
Het achterhalen van persoonlijke kwaliteiten en voorkeuren lopen als een rode draad door de masterclass. Deel je eigen ondernemersverhaal onder begeleiding van een personal coach. Culinaire afsluiting en gezelligheid.

De Masterclass Agribusiness levert mij op:

1. Inzicht in eigen competenties en vaardigheden;
2. Verdieping van mijn vakmanschap;
3. Bewust inzetten van mijn managementstijl;
4. Inzicht in de sociale aspecten van ondernemen;
5. Kennis van markt- en voerontwikkelingen;
6. Sector en branche overschrijdend inzicht;
7. Inzicht in de kracht van imago en profilering;
8. Een ondernemersnetwerk en waardevolle contacten met deskundigen.

Neem deel aan de Masterclass!

* verplichte velden