Stoppers en potentiële opvolgers buiten de familiekring

Wil jij als ondernemer het door jou opgebouwde bedrijf een toekomst geven? Ben jij geïnteresseerd in een bedrijfsovername of -uitbreiding om je passie en ambities verder in te kunnen vullen? Kom dan matchen tijdens Boer zoekt perspectief op 22 oktober!

"In het bedrijfsleven worden de meeste beslissingen op ratio genomen. Echter zodra je met een overname te maken krijgt neemt het aandeel van de emotie met grote stappen toe. Het is de uitdaging om beide in goede banen te leiden."

Patrick Janssen - Flynth

Tijdens een lunchbijeenkomst op dinsdag 22 oktober tussen 11.00 en 15.00 uur . brengen we vraag en aanbod bij elkaar! Doorgewinterde ondernemers en jonge ondernemers die klaar staan om een eigen bedrijf te starten of open staan voor een overname, uitbreiding of samenwerking. Daarnaast nodigen we specialisten uit die ervaringsverhalen vertellen en je op verzoek adviseren over alle juridische-, fiscale- en financiële aspecten die aan bod komen bij een bedrijfsoverdracht.

Kortom: een platform waar je kennis kunt maken én kennis op kunt doen!

“De wetenschap dat je een opvolger hebt, ook als het je eigen kinderen niet zijn. motiveert mij enorm!"

De partners

De deskundigen

Panel van 3 ervaringsdeskundigen

"Je moet eerst verliefd worden én weten hoe je wilt scheiden, voordat je trouwt. Als de overname uiteindelijk niet zou lukken of de liefde gaat over, dan heb je de zaken op voorhand goed geregeld en voorkom je buikpijn achteraf." Frank Brinkhaus

Frank Brinkhaus, Evert Hendrikx en Ronnie Braks nemen je mee in hun ervaringen op het gebied van bedrijfsovername. 

Patrick Jansen

Financieel adviseur bij Flynth accountants

Patrick heeft ruim 25 jaar ervaring in accountancy en kent daardoor de uitdagingen door en door. Daarnaast is Patrick nauw betrokken bij de Masterclass Agri-business die hij samen met Voergroep Zuid organiseert.

Ties van Gulick

Notaris bij Gerrits & van Gulick Notarissen

Ties leidt Van Gerrits & van Gulick Notarissen en is daarnaast gespecialiseerd. Ook staat Ties diverse maatschappelijke organisaties met raad en advies bij en bekleedt hij vele bestuursfuncties in de regio.

Marcel de Rooij

Taxateur bij DLV Advies & Resultaat

Marcel is werkzaam als agrarisch makelaar – taxateur, volledig gecertificeerd bij Vastgoed-pro en als taxateur in de kamer van NRVT. Vanuit een agrarische onderneming terechtgekomen in de (agrarische) makelaardij. 

Rick van der Horst

Accountmanager Food & Agri Rabobank

Als accountmanager food & agri bij Rabobank is Rick van der Horst nauw betrokken bij tal van familiebedrijven in de regio Noord- en midden Limburg.

Joris van Gompel

Fiscalist bij Joris Fiscaal Juristen

Joris adviseert ondernemers en vermogende particulieren op fiscaal en juridisch gebied bij alle vraagstukken die je als ondernemer kunt hebben. Zoals de rechtsvorm van jouw bedrijf, maar ook bij fusies en overnames.