Ga voor een vliegende start!

Voor startende agrariërs
Vanaf 20 - 30 jaar

Agrarisch ondernemerschap, wat komt erbij kijken? Leer wat agrarisch ondernemerschap inhoudt, ontwikkel je vaardigheden en ontdek welke manier van toekomstgericht boeren bij jou past! Ga voor een vliegende start!

Meld je hier direct aan!

 

“Leer jezelf en anderen goed kennen en leer daardoor op een goede manier te communiceren met elkaar.”

Heb jij het lef?

Heb jij gekozen voor het agrarisch ondernemerschap? In het bedrijf van je ouders, met een familielid of zelfs buiten de familiekring? Dan ben je vast op zoek naar antwoorden. Er bestaat niet één handleiding. Het vraagt om een diepgaand inzicht wie je bent, wat je wilt en kunt, wat je mag en wat je moet. We helpen je daar graag bij! Zodat jij je hoofd en je hart kan volgen en je eigen keuzes en beslissingen kunt gaan maken. Daarnaast houd je er een leuk en gezellig netwerk van jonge ondernemers aan over. Ga doordacht het avontuur van agrarisch ondernemen aan! Laat je inspireren en ga concreet aan de slag met jouw eigen bedrijf!

Wat kun je verwachten?

Tijdens de vliegende start gaan we vijf reisdagen op pad. Verken door praktijkopdrachten jezelf, je eigen bedrijf, de markt en de omgeving. Op basis van allesomvattende analyses en geleerde vaardigheden kom je tot een eigen strategische koers en ben je klaar om je eigen pad te volgen. De reisdagen verdelen we over een aantal maanden, zodat het in jouw drukke schema past. In een korte periode ga je dus veel zien en meemaken. Vanuit nieuwe inzichten, vaardigheden, tools en inspiratie van succesvolle ondernemers van binnen en buiten de branche, ga je ieder keer na wat dit voor jou en je bedrijf betekent. En niet onbelangrijk: Je past dit gelijk toe op je eigen bedrijf!

Kosten voor de Masterclass Startende Ondernemer: € 700,- ex btw.

Bekijk de agenda!

Reisdag 1
Ik en mijn bedrijf
Spring in het diepe, leer jezelf nog beter kennen en bepaal je doelen.
22 februari 2024
Reisdag 2
Mijn bedrijf
Wat zijn de sterktes en de zwaktes van je bedrijf? Hoe kan je financieel en operationeel sturen en manage je de risico’s.
25 maart 2024
Reisdag 3
Mijn bedrijf in de omgeving
Samen met je groep onderzoek je kansen en bedreigingen. Hoe vertaal je dat naar jouw bedrijfsstrategie? Welke positie pak je in de keten?
22 april 2024
Reisdag 4
Mijn strategische koers
Voer met ondernemers keuken- tafelgesprekken over je bedrijf! Leer werken met creatieve tools en maak de vertaalslag naar je bedrijf.
13 mei 2024
Reisdag 5
Je EIGEN pad volgen
Leer op een verbindende manier communiceren. Kom tot een rationele en emotionele balans die bij bedrijfsovername noodzakelijk is.
3 juni 2024
Deze 5-daagse
levert mij op:
1. Relevant netwerk Boeren met LEF
2. Tools en vaardigheden
3. Strategisch bedrijfsplan
4. Input voor familiestatuut
5. Winnend startpunt!

Verken door praktijkopdrachten jezelf, je eigen bedrijf, de markt en de omgeving!

Let op! Aanmelden voor de programmaronde in voorjaar 2024 is niet meer mogelijk.
Het is wel mogelijk je hieronder aan te melden voor de editie in najaar 2024.

Meld je hier aan voor de Masterclass Startende Ondernemer.

Bij deelname aan Boeren met LEF ben je akkoord dat beeldmateriaal wat tijdens Boeren met LEF gemaakt wordt, gebruikt wordt voor mediadoeleinden.

Daarnaast stem je in dat de programmabegeleiding (bestaande uit John Loeffen en Ilka van der Meijden) inzage krijgt in jouw persoonlijke profiel. Dit ten behoeve van de individuele- en groepsbegeleiding. Zij zijn gebonden aan geheimhoudingsverplichting in deze. Eventuele prints of digitale bestanden worden door hen na de vijfdaagse vernietigd. 

* verplichte velden