Ga mee op loopbaan ontdekkingsreis!

voor studenten
vanaf 16 jaar

Zoek je het antwoord op de vraag of je boer wilt worden? Wil jij ervaren of het ondernemerschap in de veehouderij bij je past? Oriënteer je dan op de agrarische sector, leer jezelf kennen en ontdek of het agrarisch ondernemerschap iets voor jou is!

Heb jij het lef?

Agrarisch ondernemen brengt de nodige uitdagingen met zich mee. Het vraagt om een gezonde portie LEF, dat tijdens deze ontdekkingsreis op de proef wordt gesteld. Gelukkig zijn er ook genoeg kansen! We helpen je graag deze kansen te ontdekken en jezelf beter te leren kennen. Daarnaast laten we je kennis maken met veel verschillende en inspirerende partijen in de agrarische sector en daarbuiten. Na deze ontdekkingsreis kun je betere keuzes maken die goed bij je passen. Én je houdt er een leuk en gezellig netwerk aan over. Voel je welkom!

Wat kun je verwachten?

Tijdens deze ontdekkingsreis gaan we vijf dagen op pad. Tussen deze reisdagen door trek je er zelf op uit met een maatje, (een deel van) de groep en/ of samen met een inspiratiecoach.

De reisdagen verdelen we over een aantal maanden, zodat het in jouw drukke schema past. In een korte periode ga je dus veel zien en meemaken.  Vanuit veel verschilende plekken kijk je iedere keer vanuit een andere bril en ga je na wat dit voor jou betekent.

Kosten voor de Loopbaan Ontdekkingsreis: € 500,-

Wil jij ervaren of het ondernemerschap in de veehouderij bij je past?

Reisdag 1
Ik
Een succesvolle reis begint bij jezelf. Jij bent het kompas!  
Reisdag 2
Ik als ondernemer
Onderweg ontwikkel je jouw eigen financieel en risico bewustzijn.
Reisdag 3
Ik en de markt
Samen met je groep ontdek je de schakels in de keten en de verschillende mogelijke businessmodellen.
Reisdag 4
Ik en de maatschappij
Je gaat in gesprek met de politiek en de maatschappij en je ervaart hoe je dit kunt beïnvloeden.
Reisdag 5
Ik en de bestemming
Tot slot maken we de  balans op en ronden we de ontdekkingsreis af. 
Na vier reisdagen kijk je terug op het afgelegde pad en reflecteer je wat je nog nodig hebt om je eigen  keuzes te maken.

Meld je aan voor de Loopbaan Ontdekkingsreis!

* verplichte velden