Doe nu nog mee tijdens de nieuwe ronde van Boeren met LEF!

De eerste ronde van de Loopbaan Ontdekkingsreis én Masterclass Startende Ondernemer zijn bijna afgerond en dat betekent dat de volgende rondes er weer bijna aankomen. Meld je nu nóg aan voor een plekje in de groepen die gaan starten!

In het afgelopen halfjaar doorliepen de deelnemers van de Loopbaan Ontdekkingsreis hun ontdekkingstocht naar antwoord op de vraag: Wil ik boer worden? Een vraag waar veel jonge boeren of boerinnen ook een antwoord naar zoeken. Ben jij ook op zoek naar een antwoord op deze vraag? Ontdek dan meer over de Loopbaan Ontdekkingsreis en lees hoe je door middel van vijf reisdagen op zoek gaat naar het antwoord!

Lees hier meer over de Loopbaan Ontdekkingsreis

Ook tijdens de Masterclass Startende Ondernemers gingen de deelnemers op zoek naar antwoorden. Deze kersverse jonge boeren zijn recent gestart in het boerenondernemerschap, wat ook veel vragen oplevert. Hoe ga ik om met mijn leveranciers en afnemers? Hoe ga ik het gesprek aan met de overheid? En hoe ga ik het gesprek aan met de rest van mijn familie? Tijdens de Masterclass Startende Ondernemer krijg jij dé handvaten voor een vliegende start in het agrarisch ondernemerschap.

Lees hier meer over de masterclass startende ondernemer