Loopbaan Ontdekkingsreis en Masterclass Startende Ondernemer zijn weer van start!

Afgelopen week startte Boeren met LEF twee nieuwe programmarondes. Bijna 30 jonge boeren gingen van start met de Loopbaan Ontdekkingsreis en Masterclass Startende Ondernemer!

De jonge ondernemers van de Masterclass Startende Ondernemers traptte de nieuwe rondes af. De eerste dag stond voor hen in het teken van het verkennen van je eigen identiteit, zowel persoonlijk als zakelijk. Ondernemen vereist vastberadenheid en doelgericht handelen. En wat heb je daarvoor nodig? "Vertrouwen, moed, heldere doelen, concentratie, focus en uiteindelijk het bereiken van die doelen en het boeken van successen". Dat concludeerden de deelnemers na het kleiduivenschieten.

Tijdens het kleiduivenschieten toonde Tim zijn scherpschuttersvaardigheden. Tegen de wind in wist hij telkens de kleiduif te raken. Na de activiteiten was het tijd om aan de slag te gaan met de inzichten van de Insight-profielen.
Door vanuit verschillende perspectieven te kijken deden deelnemers diverse inzichten op. Er werd gereflecteerd op hun eigen communicatie- en samenwerkingsstijlen, evenals hun sterke punten en ontwikkelingspunten en wat dit betekent voor hun ondernemerschap. Natuurlijk was er ook ruimte om te sparren en simpelweg gezellig samen te eten.

Ook de Loopbaan Ontdekkingsreis is weer van start!.

Deze week startte een nieuwe groep deelnemers aan hun reis, op zoek naar het antwoord op de vraag: wil ik boer worden? 👨‍🌾

De reis begon in Valkenburg, 40 meter onder de grond. Tijdens het mountainbiken door de grotten werd er volop samengewerkt en werder er grenzen verlegd én aangegeven. 🚴‍♂️

Nadat iedereen zonder kleerscheuren weer bovengronds was, volgde er een workshop onder leiding van Karin Reijnders. Met behulp van Insights leerden de deelnemers elkaars persoonlijkheid kennen en ontdekten ze hoe ze hiermee om kunnen gaan.

Als afsluiting werd er heerlijk gegeten. Deze groep jongeren is weer een stuk wijzer vertrokken richting de volgende bestemming!