Vind jouw opvolger óf het bedrijf van je dromen tijdens Boer zoekt Perspectief!

Eén van de belangrijkste momenten in het leven van een ondernemer is de bedrijfsoverdracht. Jarenlang bouw je aan jouw onderneming en neem je de nodige risico’s. Maar wat als je uiteindelijk geen bedrijfsopvolger hebt? Of je studeert en wilt graag een agrarische onderneming starten, maar je kan binnen de familie geen agrarisch bedrijf overnemen. Of je wilt als jonge ondernemer doorgroeien. Waar liggen dan je mogelijkheden?

Wil jij antwoord op een van deze vragen? Meld je dan gratis aan voor Boer zoekt Perspectief! Tijdens deze bijeenkomst delen experts van DLV Advies, Flynth, Joris Fiscaal Juristen, notaris Gerrits & van Gulick en Rabobank hun kennis op het gebied van bedrijfsovername en brengen we vraag en aanbod bij elkaar. Zo kun je als ervaren boer jouw levenswerk doorgeven aan een nieuwe generatie jonge boeren, ook als je zelf geen opvolger in de familie hebt. Dit kan een aantrekkelijker alternatief zijn dan je bedrijf aan de overheid aanbieden via één van de LBV regelingen!

Ook voor jou als jonge boer biedt Boer zoekt Perspectief mooie kansen. Wanneer je thuis geen perspectief hebt om het bedrijf over te nemen óf wanneer je jouw bedrijf uit wil breiden met een nieuwe locatie. Boer zoekt Perspectief biedt je nú de kans om het bedrijf van je dromen tegen te komen!

Boeren met LEF denkt met je mee!

Specialist varkenshouderij Jan Beekmans: “Regelmatig zien we kansen in het koppelen van jonge potentiële agrarisch ondernemers met ervaren agrarisch ondernemers zonder opvolger. Hieruit volgde het idee voor Boer zoekt perspectief. Afgelopen jaar organiseerden we op een laagdrempelige manier een succesvolle eerste editie, met tot onze verrassing ruim 50 deelnemers! Genoeg reden voor een tweede editie...”

Deze tweede editie, georganiseerd in samenwerking met LLTB en LAJK, vindt plaats op dinsdag 17 oktober tussen 11.00 – 15.00 uur en wordt georganiseerd in Baexem. Naast dat er net als vorig jaar experts op het gebied van bedrijfsovername aanwezig zijn, is er dit jaar extra aandacht voor boeren die hun ervaringen delen. Geitenhouder Frank Brinkhaus en varkenshouders Evert Hendrikx en Ronnie Braks vertellen over hun ervaringen in het overnemen, uitbreiden en overdragen van een boerenbedrijf buiten de familie om!

Meld je hier direct aan!